Νίκος Κουρκούλης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον μπαμπά του!

Ο Νίκος Κουρκούλης έχει κάνει come back στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μετά από χρόνια απουσίας λόγω της μετακόμισής του στην Αυστραλία. Ο τραγουδιστής ζούσε στη μακρινή ήπειρο μαζί με την οικογένειά του αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και στη διασκέδαση μέσα από την συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο.

Το TLIFE τον συνάντησε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του. Ο Νίκος επέλεξε να διασκεδάσει μαζί με τον μπαμπά του, Θανάση -από τον οποίο έχει πάρει το όνομα και ο γιος του με την Κέλλυ Κελεκίδου– στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος τον υποδέχθηκε στο Fantasia, το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι εδώ ένας πολύ σημαντικός για εμένα άνθρωπος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης , που τον εκτιμάω και τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι ο Νίκος Κουρκούλης”.

Στη συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στον καλό του φίλο για να τραγουδήσει μερικές απ’ τις επιτυχίες του όπως “Της ζωής μου τα φεγγάρια” , “Τόσα Δειλινά”, “Μέρα με την μέρα” και όχι μόνο. Φυσικά, τραγούδησαν και μαζί ενώ ο μπαμπάς του Νίκου δεν σταμάτησε να τραβάει αναμνηστικές φωτογραφίες από τη στιγμή.

Δες και βίντεο από τη συνάντηση των δύο τραγουδιστών!

Read More

And More