Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη: Ποζάρουν για πρώτη φορά με το γιο τους!

Eυτυχισμένες στιγμές με τον γιο τους που κυριολεκτικά τους έχει ξετρελάνει περνάνε ο Νίκος Ορφανός και η Αντιγόνη Παφίλη. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής και η δημοσιογράφος γοητεύονται όλο και περισσότερο από το γιο τους κάθε μέρα που περνάει! Aγκαλιά με τον επτά μηνών γιο τους, φωτογραφίζονται για το YOU και αποκαλύπτουν μυστικά του έρωτά τους…

Ο γιος σας πόσο άλλαξε την σχέση;
Νίκος: Την ολοκλήρωσε. Γιατί ακούω ζευγάρια που κάνουν παιδί για να μη χωρίσουν, ελπίζοντας να πάρουν παράταση ανανέωσης. Για μένα αυτό είναι ολέθριο σφάλμα. Ακόμα κι όταν έρχεται το παιδί και σου διεκδικεί όλον τον ελεύθερο χρόνο σου, δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις την σχέση με τη γυναίκα σου. Δεν είναι «τώρα έχουμε παιδί, μετά βλέπουμε»! Η σχέση και ο έρωτας πρέπει να τροφοδοτούνται συνεχώς.
Αντιγόνη: Με τον ερχομό του γιου μας, ερωτεύτηκα τον Νίκο πιο πολύ, τον αγάπησα. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα και αυτό είναι απίστευτο. Ήμασταν ένα παζλ που το παιδί το συμπλήρωσε, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα κομματάκια που μπορεί να συμπληρώσουν άλλα παιδιά!

Πόσο αλλάζει τη ζωή του ζευγαριού ένα παιδί;
Νίκος: Αρκετά. Αναπροσαρμόζεις όλα σου τα ωράρια και αποχαιρετάς την έννοια του ελεύθερου χρόνου. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι πόσο «εχθρική» είναι η κοινωνία μας απέναντι στα παιδιά. Όχι μόνο η γονεϊκή μέριμνα είναι ανύπαρκτη, αλλά η ταλαιπωρία που υφίσταται η γυναίκα-εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα είναι πολύ μεγάλη.Αντιγόνη: Νομίζω αυτό που έχει να διαχειριστεί ένα ζευγάρι είναι ότι πια δεν γίνεται να κάνει κάτι αν δεν το οργανώσει. Για ζευγάρια σαν κι εμάς που είμαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες, αν δεν έχουμε πρόγραμμα, θα χαθούμε στη μετάφραση! Ευτυχώς έχουμε την πολύτιμη βοήθεια των γιαγιάδων και του παππού και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Read More

And More