Όλγα Κεφαλογιάννη: Chic εμφάνιση σε επίσημη πρεμιέρα!

Συχνές είναι οι βραδινές έξοδοι της πρώην υπουργού Τουρισμού. Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια της και τον εκμεταλλεύεται για να απολαύσει θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών που αγαπά. Έδινε πάντα το παρών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και πριν τη θητεία της στο Υπουργείο και συνεχίζει να το κάνει. Φυσικά, πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Η Κρητικιά πολιτικός ξέρει να επιλέγει τα σωστά κομμάτια που θα την αναδείξουν.

Το TLIFE τη συνάντησε αυτή τη φορά στην επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Πορεία το έργο του Άντον Τσέχοφ “Τρεις αδελφές” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Η Όλγα Κεφαλογιάνη με ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση, όπως μας έχει συνηθίσει, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές του έργου μετά το τέλος της παράστασης.

Παίζουν οι: Λαέρτης Μαλκότσης. Μαριάννα Δημητρίου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ιωάννα Παππά, Λένα Παπαληγούρα Κώστας Κορωναίος, Γιάννης Νταλιάνης, Παντελής Δεντάκης, Δημήτρης Μπίτος, Γιώργος Μπινιάρης, Πάρις Θωμόπουλος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Χάρης Τσιτσάκης, Μαριέττα Σγουρδαίου.

Read More

And More