Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.09.2016 | 14:25
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Όλγα Κεφαλογιάννη - Ελίζα Βόζεμπεργκ: Μαζί σε φιλανθρωπική βραδιά!

Όλγα Κεφαλογιάννη - Ελίζα Βόζεμπεργκ: Μαζί σε φιλανθρωπική βραδιά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Σε μία ξεχωριστή βραδιά συναντήθηκαν οι δύο κομψές κυρίες της πολιτικής ζωής του τόπου. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Ελίζα Βόζενμπεργκ βρέθηκαν στην συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με τραγούδια σε ποίηση των κλασικών μας ποιητών Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργο Σεφέρη, Κωνσταντίνο Καβάφη αλλά και των πιο σύγχρονων όπως ο Νίκος Γκάτσος, ο Νίκος Καββαδίας και άλλων που τίμησαν με το ταλέντο τους οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά και το κοινό του κατάμεστου θεάτρου.


Όλα τα έσοδα από τη συναυλία στο Ηρώδειο θα διατεθούν στους σκοπούς του “Μαζί για το Παιδί”, που γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής.


Λίγα λόγια για το “Μαζί για το Παιδί”
Ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10