Όλγα Κεφαλογιάννη: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο!

Οι κοσμικές εμφανίσεις της πρώην υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις! Η όμορφη πολιτικός φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της να απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες καλλιτεχνών που αγαπά αλλά και να δίνει το παρών σε επίσημες εκδηλώσεις που έχουν κυρίως στο επίκεντρό τους τον πολιτισμό.

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της επέστρεψε στο πρόγραμά της. Τo TLIFE συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη στο Κηποθέατρο Παπάγου. Εμφανώς ανανεωμένη και μαυρισμένη, με total black look έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση “Επτά επί Θήβας”.

Η εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις και σε μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα, αποτέλεσε και την εναρκτήρια παράσταση του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ερμηνεύει τον ρόλο του Ετεοκλή, η Κλειώ Δανάη Οθωναίου την Αντιγόνη, η Ιώβη Φραγκάτου την Ισμήνη, ο Γιώργος Καύκας τον Άγγελο, ο Αλέξανδρος Τσακίρης τον Κήρυκα και μαζί τους 14μελής χορός ηθοποιών.

Read More

And More