Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού: Απόδραση στο εξωτερικό!

Είναι αναμφισβήτητα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίσουν χωρίς ωστόσο να το προκαλούν. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έχουν επιλέξει απλά να ζουν την προσωπική τους ζωή όπως εκείνοι επιθυμούν.

“Πάντα ήμουν άνθρωπος της σταθερότητας. Κι όταν κάτι δεν είναι “χαλασμένο”, δεν το αλλάζεις, ούτε το πετάς. Οι άνθρωποι όμως δεν συμβαδίζουν πάντα… Πάντα τύχαινε να έχω ωραίες συντρόφους, καλούς χαρακτήρες. Γι’ αυτό και διατηρώ ακόμα επαφή με πρώην σχέσεις μου – όσο “περίεργος” κι αν μπορεί να ήμουν μαζί τους. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός για τη ζωή μου. Θα έχανα πάρα πολλά αν δεν λειτουργούσε σωστά η σχέση μας. Λειτουργεί, όμως, αρμονικά και όμορφα”, είχε δηλώσει ο Πάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

“Δεν χρειάζεται ο ένας τον άλλον για να ολοκληρωθεί, δεν υπάρχει εξάρτηση, υπάρχει αμοιβαία αγάπη, κατανόηση και σεβασμός. Βοηθάει ο ένας την εξέλιξη του άλλου – ωθεί ο ένας τον άλλο στο να εξελιχθεί. Η Μαρία είναι ένα ολοκληρωμένο άτομο, δεν με έχει ανάγκη ούτε για να τη βοηθήσω με τη δουλειά της, ούτε με το παιδί, ούτε να της συμπληρώσω τις ανασφάλειές της”, συμπλήρωσε.

Με λόγια αγάπης έχει μιλήσει πολλές φορές και η Μαρία για τον σύντροφό της. Το TLIFE τους απαθανάτισε αγαπημένους και χαμογελαστούς στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ζευγάρι έκανε την απόδρασή του για το Πάσχα και φαίνεται πως επέλεξαν να περάσουν αυτές τις μέρες των διακοπών κάπου στο εξωτερικό.

Με αθλητικό look και καφέ στο χέρι, περίμεναν υπομονετικά για να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες πριν μπουν στο αεροπλάνο τους.

Σε λίγες μέρες, ο Πάνος θα ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό αφού θα εμφανιστεί στο ξεχωριστό live που ετοιμάζουν οι Onirama στο Λονδίνο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες

Read More

And More