Παντρεύτηκαν στη Μύκονο το γνωστό μοντέλο και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας! Φωτογραφίες

Πανικός γίνεται ήδη στο νησί των Ανέμων για το γάμο της Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty. Οι φίλες της νύφης έφτασαν από τις αρχές της εβδομάδας και η Μύκονος άρχισε να θυμίζει διεθνή πασαρέλα! H Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima βρέθηκαν στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για να μοιραστούν μαζί με την φίλη τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Κι ενώ όλοι μιλούσαν για έναν γάμο υπερπαραγωγή που θα μοιάζει με το παραμύθι “Χίλιες και μία Νύχτες”, η Βραζιλιάνα καλλονή και ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας παντρεύτηκαν έτσι όπως το ονειρευόντουσαν! Με φόντο το μπλε της Ελλάδας και όλους τους αγαπημένους τους στο πλευρό τους. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 4 χρόνια σχέσης και έχοντας η Ana κερδίσει από την πρώτη στιγμή τη συναίνεση των γονιών του Karim, Hamed και Dora El Chiaty. .

Οι πρώτες φωτογραφίες με το νιόπαντρο ζευγάρι έχουν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν στα social media. όπως ανέβαιναν και τις προηγούμενες μέρες από τις προετοιμασίες αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές των καλεσμένων.

Just Married @anabeatrizbarrosofficial @supreme_kec #mykarana

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Patrícia Barros (@patibarros) στις


Οι άγγελοι της Victoria’s Secret άλλωστε έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας και στο παρελθόν και είναι ξετρελαμένες με τις ομορφιές της. Το ίδιο και το ζευγάρι που την επιλέγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές!


Σίγουρα ο Karim δεν επέλεξε τυχαία το κυκλαδίτικο νησί για να παντρευτεί την αγαπημένη του -αλλά και για να περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί της- αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Διοικεί ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Αίγυπτο ή οποία διαθέτει περισσότερα από 150 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και πολυτελή resorts, καθώς επίσης και κρουαζιερόπλοια που διακινούν πάνω από 1.300.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

“Τρελή” περιουσία φαίνεται πως έχει αποκτήσει και το καλλίγραμμο μοντέλο αφού αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του χώρου. Έχει στο ενεργητικό της πολλά fashion show αλλά και συμμετοχή σε καμπάνιες πασίγνωστων οίκων μόδας. Ανάμεσά τους η Guess και η Chanel.

Αυτοί ίσως να ήταν και οι λόγοι που όλοι περίμεναν να δουν επίδειξη χλιδής σε αυτό το γάμο! Βέβαια, την απλότητα της τελετής θα αντισταθμίσει η γαμήλια δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στην πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, 13 χιλιόμετρα νότια της Χώρας, τη Λιά. Αναμένεται να παραβρεθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ όλο τον κόσμο και ανάμεσά τους και τα μέλη της οικογένειας Νιάρχου.

Read More

And More