Πάρις Κασιδόκωστας: Η καλή σχέση με την κόρη της Τάμτα και η κοινή βόλτα τους!

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας ζουν τη σχέση τους ήρεμα και -όσο τους επιτρέπεται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα και περνούν μοναδικές στιγμές χωρίς πια να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα ή τους παπαράτσι που καραδοκούν! Η σταθερότητα της σχέσης και η ευτυχία που βιώνουν κάνει πολλές φορές τους δημοσιογράφους να τους ρωτούν για το επόμενο βήμα. Κι επειδή η κριτής του X Factor έχει ήδη μία κόρη είναι εύλογο να αναρωτιούνται αν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο.

“Δεν είναι κάτι απλό. Ειδικά στη φάση που βρίσκομαι, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αυτή τη στιγμή, δεν κάνω τέτοια όνειρα στο κεφάλι μου. Σας απογοητεύω, το ξέρω, αλλά δεν το σκέφτομαι καν (γελάει). Αν ήμουν χωρίς παιδί και 25 χρόνων, τότε θα σκεφτόμουν διαφορετικά. Αλλά, τώρα, την οικογένειά μου την έχω – είμαι ήδη μαμά, δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία”, δηλώνει η Τάμτα στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

Με την κόρη της Άννυ έχει ιδιαίτερη σχέση. Μιλούν για όλα και συμβουλεύονται η μία την άλλη. Φυσικά, έχει πολύ καλή σχέση και με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Οι τρεις τους μάλιστα βρέθηκαν πρόσφατα να τρώνε παγωτό στη Βουλιαγμένη.

“Δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή! Την κόρη μου δεν ήθελα να την ξέρουν ως «η κόρη της Τάμτα». Έχει πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα και θεωρούσα άδικο να την επισκιάσει η δική μου ζωή. Τώρα, που μεγάλωσε και είναι ενήλικη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σχετικά με την προσωπική μου ζωή, μπορώ να πω ότι εάν ήταν στο χέρι μου θα την προστάτευα ακόμα πιο πολύ. Αυτό δεν είναι εφικτό, όμως, γιατί χάνεις πολύ από τον αυθορμητισμό και την καθημερινότητά σου. Έτσι, έχω συμβιβαστεί λίγο”, δηλώνει η Τάμτα, στην ίδια συνέντευξη, στο κυπριακό περιοδικό.

Read More

And More