Ποια ηθοποιός πήγε σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα με το σκύλο της;

Δεν αποχωρίζεται τον αγαπημένο της σκύλο. Τον έχει μαζί τις στις πρόβες της, στις βόλτες και στην καθημερινότητά της γενικότερα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τον απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια να μοιράζεται την φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει τόσο μεγάλη αδυναμία στον Άμλετ, όπως τον φωνάζει, που τον πήρε μαζί της και στην επίσημη πρεμιέρα του “Άννα Καρένινα”.

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την “Άννα Καρένινα” του Λέοντος Τολστόι, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Με ένα θίασο πρωταγωνιστών και την Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο.

Το TLIFE απαθανάτισε τη νεαρή ηθοποιό μαζί με την πρωταγωνίστρια του έργου αλλά και τον σύντροφό της, Άλκη Κούρκουλο. Φυσικά, δεν άφησε στιγμή από την προσοχή της τον σκύλο της.

Το ζευγάρι έχει γίνει πια αχώριστο! Παρόλο που και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν να μιλούν γι ατην προσωπική τους ζωή, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Read More

And More