Ραχήλ Μακρή: Νέα κοσμική εμφάνιση στο Κολωνάκι

Η Ραχήλ Μακρή από τον κόσμο της πολιτικής γρήγορα κατάφερε να αφομοιωθεί στο χώρο της ελληνικής showbiz. Η μία βραδινή έξοδος διαδέχεται την άλλη και σχεδόν όλες οι εμφανίσεις της γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Έχοντας υιοθετήσει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ – της αρέσει άλλωστε πολύ να ασχολείται με τη μόδα – η Ραχήλ Μακρή απολαμβάνει να πηγαίνει σε fashion event όπως αυτό που την συνάντησε το TLIFE το βράδυ της Δευτέρας. Βρέθηκε στα εγκαίνια κατασήματος στο Κολωνάκι που ανήκει στον καλό της φίλο και σχεδιαστή, Πάρη Βαλταδώρο.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και μάλιστα η Ραχήλ είχε κάνει πασαρέλα σε ένα από τα fashion show του πριν από λίγους μήνες. Δεν είναι λίγες και οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε βραδινή έξόρμηση.

Έχοντας πια αποχωρήσει από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου “Πλεύση Ελευθερίας”, η Ραχήλ Μακρή αφιερώνει περισσότερα χρόνο στην οικογένειά της και τις αγαπημένες της ασχολίες. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια οι σχέσεις της με την Ζωή παραμένουν πολύ φιλικές παρόλο που δεν συνεργάζονται πια τόσο στενά.

Read More

And More