Ρένος Ρώτας: Γνώρισε τους γονείς της συντρόφου του, Κλέλιας Ανδριολάτου!

Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου είναι πια αχώριστοι! Παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ, το χαμόγελό τους τους στις κοινές τους εμφανίσεις, που είναι όλο και πιο τακτικές, τους προδίδει.Το ζευγάρι είναι μαζί, όπως εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός, περίπου 8 μήνες.

Η γνωριμία τους έγινε στην παράσταση “Ένα εξοχικό παρακαλώ” όπου έπαιζαν μαζί. “Στην αρχή η Κλέλια μάλλον με αντιπαθούσε”, αποκάλυψε ο Ρένος Ρώτας μιλώντας για το πώς προέκυψε η σχέση τους. “Είχα βάλει τον Μάριο Αθανασίου να την ψαρέψει”, περιέγραψε στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Η σχέση τους όμως πια φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο αφού η Κλέλια Ανδριολάτου γνώρισε τον αγαπημένο της στους γονείς της. Σύμφωνα με την Real Life, οι δυο τους ταξίδεψαν στη γενέτειρα της ηθοποιού, τη Θεσσαλονίκη και ο αγαπημένος της κέρδισε και την καρδιά της οικογένειά της.

Το TLIFE συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. ΟΙ δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Πετάει πετάει” στο θέατρο Χυτήριο.

Read More

And More