Ρούλα Ρέβη: Στην κινηματογραφική πρεμιέρα του συζύγου της!

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο ερχομός των δίδυμων παιδιών τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά την καταξιωμένη φωτογράφο και τον γοητευτικό ηθοποιό. Αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους που είναι ιδιαίτερα στοργικοί ο ένας με τον άλλο.

Η Ρούλα στηρίζει πάντα τον σύζυγό της σε κάθε του βήμα και δεν λείπει ποτέ από τις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του πορείας. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το βράδυ της Δευτέρας από την κινηματογραφική πρεμιέρα της κωμωδίας “The bachelor“.

Ο Αποστόλης είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και απόλαυσε την ταινία με την σύζυγό του στο πλευρό του αλλά και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές.

Το cast συμπληρώνουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Το σενάριο, που μάλιστα είναι και το πρώτο της για τον κινηματογράφο, υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών, Ρένα Ρίγγα και την σκηνοθεσία ο Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Read More

And More