Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έφυγαν μαζί για Αμερική! Οι αλλαγές που φέρνει το ταξίδι στα σχέδιά τους

Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν την εβδομάδα που ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι αναχώρησε σήμερα για την πρωτευούσα του κόσμου με αφορμή το 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI). Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επισημος προσκεκλημένος της βραδιάς που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένεις και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκειά του θα βραβευτεί για το φιλανθρωπικό της έργο για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO είχε βραβευτε πριν από δύο χρόνια και από το Ίδρυμα «Robert F. Kennedy Human Rights».

Η βράβευση θα λάβει χώρα στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον και όπως και τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να είναι «sold out».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Επίσης, θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα για το Gala

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παραμείνουν στην Αμερική, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Αυτό διαψεύδει τα όσα είχαν γραφτεί το καλοκαίρι για ενδεχόμενη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα στα τέλη Σεπτέμβρη. Ο ίδιος ο Σάκης είχε “αποκαλύψει” την αλλαγή των σχεδίων λίγο πριν αναχωρήσει γαι την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (δες εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ), όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η βάφτιση του Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018. Νονοί θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.

Read More

And More