Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ο Απόλλωνας έχει ξεδιπλώσει ήδη το ταλέντο του στη μουσική!

Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει τη μουσική. Τα παιδιά του κορυφαίου Έλληνα σταρ και της Κάτιας Ζυγούλη μεγαλώνουν σε ένα σπίτι γεμάτο επιρροές. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της οικογένειας που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι αλλά και η γενικότερη αγάπη όλων για τις τέχνες.

Ένα δείγμα μας είχαν δώσει ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής όπου όλοι μαζί τραγούδησαν ένα από τα hit της εποχής μέσα στο αμάξι. Από την παρέα τους έλειπε ο μικρός Απόλλωνας ο οποίος όμως δεν άργησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μία χαρακτηριστική φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της οικογένειας. Ο Απόλλωνας ποζάρει κρατώντας ένα μικρόφωνο και η ευτυχισμένη μαμά σημείωσε στη λεζάντα: “Κάποιος βιάζεται να τραγουδήσει”.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι με το μικρόφωνο και μας κάνει αυτόματα να σκεφτούμε ότι ίσως στο μέλλον ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου μπαμπά του.

Άλλωστε και η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έχει δείξει τα επικοινωνιακά της ταλέντα και μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, στον τελικό του X Factor, σχολίασε πως είναι έτοιμη σε μερικά χρόνια να γίνει η οικοδέσποινα του talent show.

Read More

And More