Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές! [pics]

Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Στο σπίτι πλέον υπάρχουν 4 παιδιά, με το μικρότερο να αλωνίζει με την περπατούρα του από δωμάτιο σε δωμάτιο.

“Είναι σαν να τρέχει να προλάβει τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Είναι τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν αποκτήσει μια πολύ ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους, οι τρεις μεγαλύτεροι τον φροντίζουν με μεγάλη αγάπη”, είχε πει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Ολόκληρη η οικογένεια, λοιπόν, ετοιμάζεται για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό και το λαμπερό ζευγάρι έκανε το μεσημέρι τις Τρίτης τις πρώτες του αγορές.

Η Κάτια και ο Σάκης βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”. Το bazaar συνεχίζεται και σήμερα τετάρτη στη μεγάλη αίθουσα του Theoxenia Palace Hotel στη Κηφισιά, όπου και πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Πρόεδρος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το “παρών”, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του.

Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση αφού εκτός από την στενή σχέση που έχει με την κυρία Βαρδινογιάννη (σ.σ. είναι νονά της μικρότερης κόρης της τους, Αριάδνης), ο Σάκης είναι και Αγγελιοφόρος της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Ο Σάκης ξεχώρισε κάποια από τα κομμάτια του bazaar ανάμεσα στα οποία ήταν και το μπλουζάκι του προγράμματος “We care” στο οποίο είναι εθελοντής.

Η εξόρμηση του αυτή ήταν ένα μικρό διάλειμμα από το φορτωμένο του πρόγραμμα που περιλαμβάνει αυτό το διάστημα γυρίσματα για το The Voice, τις εκρηκτικές εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών αλλά και την προετοιμασία για την φαντασμαγορική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα βρεθεί ως επίτιμος προσκεκλημένος, την 1η Δεκεμβρίου, σε μία λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία της πόλης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες

Όσον αφορά τα σχέδια της οικογένειας για τις γιορτές, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μέχρι στιγμής δεν έχουν προγραμματίσει κανένα ταξίδι. Ο Σάκης θα προσφέρει #Stardome βραδιές στο κοινό της Αθήνας αφού το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται θα λειτουργεί κανονικά, ενώ θα έχει υποχρεώσεις και μ ετο νέο του ρόλο ως κριτής του The Voice.

Read More

And More