Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος για δύο!

Μετά την αποθέωση που έζησε στη Μόσχα της Ρωσίας, ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στην οικογενειακή θαλπωρή. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του και δεν λείπουν από αυτές και οι βραδινοί έξοδοι με την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη.

Το βράδυ της Πέμπτης το λαμπερό ζευγάρι απόλαυσε στη σκηνή την Χαρούλα Αλεξίου στην μουσικοθεατρική παράσταση “Χειρόγραφο” που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης.

Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στο πρώτο ανέβασμα,η Χάρις Αλεξίου επέστρεψε στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από τις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε. Το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Σάκης με την Κάτια.


Το ζευγάρι βλέπει συχνά παραστάσεις καθώς αγαπά το θέατρο και φυσικά δεν παρέλειψε να βρεθεί στο καμαρίνι των συντελεστών για να τους συγχαρεί. Ένα στιγμιότυπο μοιράστηκε ο σκηνοθέτης της παράστασης στον λογαριασμό του στο instagram.


Η βραδιά συνεχίστηκε για τον Σάκη και την Κάτια στο αγαπημένο τους στέκι στο Κολωνάκι το οποίο ανήκει στον Χρύσανθο Πανά. Την “αποκάλυψη” έκανε ο επιχειρηματίας με μία τρυφερή φωτογραφία των δύο αγαπημένων του φίλων και μελών του prive club.

Το ζευγάρι ξεκλέβει συχνά χρόνο για να τον αφιερώσει στη σχέση του αφήνοντας τα 4 παιδιά του στο σπίτι. Περνούν όμως και πολλές στιγμές, όπως είχε πει και ο Σάκης στο TLIFE, όλοι μαζί. Παράλληλα, συνεχίζει τα εκρηκτικά διήμερα στο Κέντρο Αθηνών. Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα πέρασε μία #Stardome βραδιά και η Κάτια.

Read More

And More