Σημαντικές κυρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Περισσότερες από 300 κυρίες από τον πολιτικό, τον διπλωματικό, τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ανταποκρίθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για ενίσχυση της εκστρατείας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα Ελπίδας”. Το “ραντεβού” δόθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα.

Οι κυρίες έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση εκφράζοντας έτσι την κοινωνική τους ευαισθησία και δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά.


Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Αντσακλή, Όλγα Κεφαλογιάννη, Αλεξία Μπακογιάννη


Ειρήνη Νταϊφά, Μαρία Δοξιάδη, Ευγενία Μανωλίδου


Ρόδη Κράτσα, Φάνη Πάλλη Πετραλιά


Νατάσα Καραμανλή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη


Άντα Παπανδρέου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη


Ντόρα Μπακογιάννη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Φώφη Γεννηματά


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κάτια Ζυγούλη

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Στέφανο Κορκολή που μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, μάγεψαν με τις μελωδίες τους. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων το πρωί της Τετάρτης, ο Σύλλογος “Όραμα Ελπίδας” τίμησε τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη για την προσφορά τους στο έργο του, απονέμοντάς τους την Τιμητική του Πλακέτα.


Read More

And More