Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Παιχνίδια με την κόρη τους στη θάλασσα [pics]

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρούτσος ζουν μία πολύ ευτυχισμένη φάση στη ζωή τους! Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι εδώ κι ένα χρόνο είναι γονείς της όμορφης Διώνης. Η μικρή τους πριγκίπισσα έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους και ειδικά αυτή του καλοκαιριού! Το ζευγάρι βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί αλλά πλέον βιώνουν το καλοκαίρι τους διαφορετικά!

Η γνωστή interion designer κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές στην Μύκονο να περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα.

Οι βουτιές και τα παιχνίδια είναι πια η καθημερινότητά τους, αφού το ζευγάρι επιθυμεί η μόλις ενός έτους κόρη τους να περνάει υπέροχα! Όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού των Ανέμων. Είναι άλλωστε ο σταθερός καλοκαιρινός προορισμός της Σίσσυς και του Γιώργου εδώ και πολλά χρόνια.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους τσάκωσε για ακόμη μια φορά σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να κάνουν τις βουτιές τους και να μην αφήνουν την μικρή Διώνη από τα μάτια τους, ενώ δεν έλειψαν και οι διαχυτικές στιγμές του ζευγαριού, το οποίο παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο.
Δες φωτογραφίες από τις βουτιές τους!

Εκτός από την οικογένειά της όμως απολαμβάνει στιγμές και με τους φίλους της. Ανάμεσά τους είναι και η κουμπάρα της και νονά της μικρής με την οποία μοιράστηκε σέξι πόζες πάνω στο σκάφος.

Read More

And More