Σίσσυ Φειδά: Βραδινή έξοδος με τη νονά της κόρης της [pics]

Στη Μύκονο αποφάσισαν η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος να βαφτίσουν την κόρη τους. Το μυστήριο έγινε το περασμένο Σάββατο, σε στενό κύκλο, με την γνωστή interior designer να κλέβει τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε. Ασορτί ήταν ντυμένη και η κόρη της αφού φρόντισαν και για τα δύο φορέματα οι Mi Ro.

Η μικρή ονομάστηκε Διώνη και νονά της είναι η καλή φίλη της Σίσσυς Φειδά, Κατερίνα Κομνηνού. Μετά την όμορφη τελετή ακολούθησε πάρτι όπου οι καλεσμένοι μοιράστηκαν κάποια στιγμιότυπα στα social media τους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες

Η Σίσσυ Φειδά συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την στιγμή που μοιράστηκε με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα επ΄μενα 24ωρα μετά τη βάφτιση παρέμεινε στο νησί των Ανέμων και φρόντισε να απολαύσει τη διαμονή της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις τι έγραψε η Σίσσυ Φειδά για τη βάφτιση

Το βράδυ της Κυριακής φρόντισε να διασκεδάσει στο αγαπημένο της στέκι στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με την κουμπάρα της αλλά και την κοριτσοπαρέα τους.

Η Μύκονος αποτελεί σταθερό προορισμό τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της αφού εκτός από το ότι διαθέτει σπίτι στο νησί, ο σύζυγός της δραστηριοποείται επαγγελματικά στο νησί.

Read More

And More