Σίσσυ Χρηστίδου: Τα παιχνίδια στο instagram με τον Θοδωρή και το τραπέζι με τις φίλες της!

Η παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου αποτελείται από αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και είναι πολύ δεμένη! Η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Kαμπούρη και η Μαρία Κορινθίου είναι οι κολλητές της φίλες με τις οποίες φροντίζει να περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της. Κάνει μαζί τους διάφορες εξορμήσεις όταν οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Μαζί τους πέρασε και την Καθαρά Δευτέρα απολαμβάνοντας το σαρακοστιανό τραπέζι αλλά και την συντροφιά τους.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο της μάζωξης ανέβασε η Δέσποινα Καμπούρη η οποία μάλιστα σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της. Βέβαια, μπορεί στην φωτογραφία να βλέπουμε μόνο τα κορίτσια της παρέας αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό τους και οι σύντροφοί τους και ο κολλητός τους Μάνος Μαγιάτης.

Η Σίσσυ φρόντισε να μοιραστεί ένα βίντεο με τα παιχνίδια που έκανε με τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά τη διάρκεια της μάζωξής τους.

Ο frontman των Onirama και η σύζυγός τους χρησιμοποίησαν μια εφαρμογή και “άλλαξαν” πρόσωπα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αστείο!

Φαίνεται πως η παρέα ήταν σε τρελά κέφια…

Read More

And More