Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό! [pics]

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους στην Αίγινα. Η ηθοποιός έχει σπίτισ το νησί και συχνά φιλοξενεί και τους φίλους τους και απλαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές. Φέτος, θα βρεθούν λιγότερες ημέρες στον όμορφο προορισμό του Αργοσαρωνικού καθώς έχουν προγραμματισμένη περιοδεία με την παράσταση “Το ψέμα”.

Το ζευγάρι θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και υα περάσει αυτό το καλοκαίρι παρέα με την Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα που συμμετέχουν στο έργο. Η νέα, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller γνώρισε μεγάλη επιτυχία στν Αθήνα και το θεατρόφιλο κοινό ανυπομονεί να δει από κοντά τους αγαπημένους του ηθοποιούς.

Το TLIFE συνάντησε τους συνετελεστές της παράστασης στο Θέατρο Βράχων όπου έκαναν πρόβες . Μετά από τόσο καιρό συνύπαρξης έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους μία πολύ δυνατή σχέση και το κλίμα στην προετοιμασία είναι ευχάριστο.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και o Κωνσταντίνος Κάππας θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Η ιστορία:
Η Αλίς ( Σμαράγδα Καρύδη ) κι ο Πολ( Θοδωρής Αθερίδης) είναι ζευγάρι .
Από λεπτό σε λεπτό περιμένουν τους φίλους τους. Την Λοράνς (Μυρτώ Αλικάκη) με τον Μισέλ, (Κωνσταντίνο Κάππα) επίσης ζευγάρι.
Η Αλίς τυχαία στον δρόμο πριν λίγες ώρες είδε μέσα από το ταξί τον Μισέλ να ερωτοτροπεί στον δρόμο με μια άγνωστη κοπέλα.

Τι να κάνει απόψε;
Πως θα υποδεχτεί τη φίλη της; Να της το πει;
Ο Πολ δεν το συζητάει, και βέβαια όχι!
Η Αλίς δεν είναι σίγουρη.
Θα το πει στη Λωράνς;
Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

Αυτό είναι απλώς το πρώτο δίλλημα για να ξεκινήσει η παράσταση.

Γιατί στην συνέχεια μέσα από τον κωμικότατο αγώνα που δίνει ο Πολ για να συγκρατήσει την Αλίς να μη μιλήσει , θα ενεργοποιηθεί ένα ντόμινο, αποκαλύψεων που κανείς δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί.

Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Read More

And More