Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Βραδινή έξοδος στο Γκάζι!

Η σχέση της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη χτίστηκε μακριά από τα φώτα και έτσι θέλουν να παραμένει. Για αυτό το λόγο δεν μιλούν δημόσια για τα προσωπικά τους. Αυτό που επιθυμούν είναι να απασχολούν το κοινό με τη δουλειά τους χωρίς ωστόσο να κρύβουν κάτι.

Οι δύο ηθοποιοί κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό ενώ οι συνεργασίες του διαδέχονται η μία την άλλη. Με πιο πρόσφατη αυτή στην παράσταση “Το ψέμα” που έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς.

Το TLIFE τους συνάντησε μαζί και στην πρόσφατη έξοδό τους στο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι. Οι δύο ηθοποιοί παρακολούθησαν το έργο “Για την Ελένη” του Μάνου Καρατζογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.


Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής και η Σμαράγδα απολαμβάνουν συχνά θεατρικές βραδιές και βραδινές εξορμήσεις στα στέκια του κέντρου αφού είναι πολύ κοντά στο σπίτι τους στην Ακρόπολη. Τις περισσότερες φορές μετακινούνται μάλιστα με τη μηχανή του Θοδωρή, όπως έκαναν και το βράδυ της Δευτέρας όπου έφτασαν στο θέατρο κρατώντας τα κράνη τους.

Read More

And More