Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Μπούκη: Τις ενώνει μια δυνατή φιλία!

Μία ακόμα κοινή εξόρμηση έκαναν η Ιωάννα Μπούκη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τις δύο γυναίκες δένει μια δυνατή φιλία η οποία μετρά χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει να απολαμβάνει η μία την παρέα της άλλης.

Η παρουσιάστρια του Alpha και η γνωστή αισθητικός έχουν πολλά κοινά ενδιαφέρονται και πολλά πράγματα να πουν μεταξύ τους. Ειδικά τώρα, που η Ιωάννα διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλοι οικογενειακοί δεσμοί που τις ενώνουν.

Ο Αντώνης Στρόιτερ κάνει πολύ παρέα και με τον σύζυγό της Σταματίνας, Θέμη Σοφό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει όλοι μαζί κάποια απόδραση ή εξόρμηση. Τις περισσότερες φορές είναι μαζί και οι κόρες τους. Η Νάγια και Μαίρη Σοφού και η Νάντια Σρόιτερ!

Επίσης, ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί και στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σταματίνας και είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για εκείνη.

Οι δύο γυναίκες πάντως πέρασαν μία ακόμη χαρούμενη μέρα μαζί και μάλιστα η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Read More

And More