Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mε καλοκαιρινό outfit, στο πλευρό της φίλης της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η φιλία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Μαριέττα Χρουσαλά κρατά πάρα πολλά χρόνια. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter που εργάζονταν και οι δύο στο παρελθόν. Η χημεία τους φάνηκε αμέσως και στα χρόνια που ακολούθησαν η μία έχει σταθεί στο πλευρό της άλλης σε πολλές ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός του TLIFE της απαθανάτισε να σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Μαριέττα παρουσίασε τη νέα συλλογή σανδαλιών που σχεδίασε και η οικοδέσποινα του Happy Day ήταν εκεί για να τη στηρίξει. Ασφαλώς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μερικά από τα νέα σχέδια.

Η Σταματίνα άλλωστε ετοιμάζωντας να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με ρούχα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μόδα. Μια αγάπη που πάντα είχε αλλά πια την αντιμετωπίζει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκλεψε τις εντυπώσεις με το απόλυτα καλοκαιρινό της oufit και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό. Το ίδιο όμως και η Μαριέττα που είχε την τιμητική της και δεν σταμάτησε να υποδέχεται τους διάσημους φίλους της στη γιορτή που ετοίμασε!

Δες φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο γυναικών!

Read More

And More