Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από αυτές που χαίρεται τις ώρες που περνάει στο σπίτι! Άλλωστε είναι ο χρόνος που αφιερώνει στην οικογένειά της. Στις δύο κόρες της, Μάιρη και Νάγια αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό.

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Ήμουν σε μια ηλικία που είχα ζήσει πράγματα και ήξερα τι ήθελα από ένα σύντροφο. Ήμουν κατασταλαγμένη. Γι’ αυτό όλα μεταξύ μας κύλησαν πολύ γρήγορα, αλλά συνάμα πολύ φυσιολογικά και ομαλά. Στους έξι μήνες που ήμασταν μαζί, μου έκανε πρόταση γάμου και άφησα το σπίτι που είχα νοικιάσει για να μείνω μόνη μου. Μάλιστα, ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, δεν έμεινα ούτε δέκα μήνες, καθώς μετακόμισα στο σπίτι του Θέμη”, είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Το σπίτι είναι το καταφύγιο και των δύο μιας και το επαγγελματικό τους πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα έντονο. Έχουν φροντίσει, λοιπόν, να είναι διακοσμημένο με το γούστο τους και να είναι άνετο και πρακτικό.

Η οικοδέσποινα του Happy Day κατά καιρούς μας έχει δείξει κάποιες από τις αγαπημένες της γωνιές μέσα από το instagram της. Άλλωστε της αρέσει να μοιράζεται όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Read More

And More