Τζένη Μπαλατσινού: Οι καλύτερες στιγμές της από το Πάσχα στην Πάτμο! Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε την Πάτμο για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα. Για μία αkόμη χρονιά έδειξε την μεγάλη λατρεία που έχει στο νησί, στο ησυχαστήριό της. Πάντα το επισκέπτεται όταν οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Εκεί, περνάει τα καλοκαίρια της, με ή χωρίς τα παιδιά της. Είναι άλλωστε ένα από τα ωραιότερα και πιο κατανυκτικά νησιά μας! Η ιδανική επιλογή για το Πάσχα και ειδικά για την παρουσιάστρια του Mega.

Η Τζένη ξεκουράζεται από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τα υπέροχα τοπία του νησιού ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα όμορφα σημεία του! Έτσι φορτίζει τις μπαταρίες της και μοιράζεται μ ετους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που βιώνει. Άλλωστε έχει πάθος με τη φωτογραφία και το νησί της Αποκάλυψης πάντα της δίνει έμπνευση και πολύ υλικό γι ανα φωτογραφίσει.

Πρόσφατα είχε δηλώσει: “Θεωρώ ότι ο προορισμός του ανθρώπου είναι η διεύρυνσή του και όχι η στενότητα. Αυτό επιδιώκω σε όλες µου τις εκφάνσεις. Να κατανοώ και να µην κρίνω, ν’ ακούω χωρίς να βιάζοµαι να ερµηνεύσω, είτε στις προσωπικές µου σχέσεις είτε στις επαγγελµατικές. Νιώθω καλά και περήφανη για πολλά µικρά καθηµερινά πράγµατα που έχω κατακτήσει. Είµαι σε µία ώριµη και δηµιουργική φάση της ζωής µου κι αυτό µου αρέσει πολύ.” Φαίνεται, λοιπόν, ότι και η Πάτμος έχει συμβάλλει στο να αισθάνεται κατασταλαγμένη!

Δες μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίε ςπου ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More