Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες μέρες μετά το ”κόψιμο” της εκπομπής και η βραδινή έξοδος στους Onirama!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολλές αντιφάσεις. Μέσα σε ένα δύσκολο τοπίο για τα περισσότερα κανάλια, το “Jenny Jennyτης Τζένης Μπαλατσινού βρήκε στέγη στον ΑΝΤ1. Παρά τη δυνατή ομάδα η εκπομπή ολοκληρώθηκε λίγα επεισόδια μετά την πρεμιέρα αφήνοντας στους συντελεστές της μια γλυκόπικρη γεύση.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής έγραψε δύο λόγια στο site της για αν εξηγήσει στους τηλεθεατές τη δική της μεριά. Αυτή που βλέπει κάτι θετικό ακόμα και σε κάτι που τελειώσει.



Jenny Jenny: Κάθε τέλος είναι το βήμα μιας νέας αρχής
Αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Jenny Jenny. Λόγω της αστάθειας στη διαφημιστική αγορά, η παραγωγή της εκπομπής δεν μπορεί να συνεχίσει. Δυστυχώς θα χρειαστεί να σας αποχαιρετήσουμε για λίγο. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής και αγάπησαν αυτό το project, όπως και τους τηλεθεατές που μας κράτησαν συντροφιά αυτό το χρόνο.
Σίγουρα θα τα ξαναπούμε.


Η Τζένη συνεχίζει να έχει αισιόδοξη στάση και πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά. Δίνει την ενέργειά της στα υπόλοιπα πράγματα που κάνει και καταφέρνει παράλληλα να ξεκλέβει χρόνο και για εκείνη και τους φίλους της. Έχοντας πάντα προτεραιότητα την οικογένεια: τον γιο της Μάξιμο που είναι ο βενιαμίν, την Αλεξάνδρα και την Αμαλία που έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.


Το TLIFE τη συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάζει στο Anodos απολαμβάνοντας την επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή στη σκηνή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έπειτα από 20 χρόνια απουσίας είπε το “ναι” στους Onirama και στον Θοδωρή Μαραντίνη και παρουσιάζει μαζί τους το πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας.


Στην παρέα της Τζένης ήταν η καλή της φίλη και στενή συνεργάτιδα, Αμαλία Κυπαρίσση. Οι δύο κυρίες είναι fan του δυναμικού συγκροτήματος και διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον frontman του.

Read More

And More