Βίκυ Καγιά: Η μητέρα και ο σύζυγός της πάντα στο πλευρό της!

Μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής και της καριέρας της έζησε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Πέμπτης. Η διευθύντρια του Fashion Workship μαζί με τους μαθητές της παρουσίασαν τη δουλειά της περασμένης χρονιάς καθώς έκαναν την τελετή αποφοίτησής τους.

Η Βίκυ έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε και φυσικά έλαμπε από χαρά αφού στο πλευρό της είχε όλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν η μαμά της, με την οποία έχει απίστευτη ομοιότητα, αλλά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της Βίκυς. Οι δυο τους φαίνεται πως βιώνουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους και ο ερχομός της κόρης τους, Bianca τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

Όσο για τη μαμά Αλεξάνδρα, η Βίκυ είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People για τη διακοπή της συνεργασίας τους αλλά και τον τρόπο που φροντίζει πια την εγγονή της.

“Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου.

Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα”.

Read More

And More