Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Αγκαλιά με την κόρη τους στη Βουλιαγμένη [pics]

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια για να περνούν πολύ χρόνο όλοι μαζί. Παρόλα αυτά φροντίζουν να είναι ποιοτικός. Τοζ ευγάρι χαίρεται τις βόλτες μαζί με την μικρή Bianca που έχει φέρει με τον ερχομό της μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.

Το TLIFE συνάντησε τους ευτυχισμένους γονείς σε πρόσφατη εξόρμηση μαζί με την μικρή τους στη Βουλιαγμένη. Με sport εμφάνιση και πολύ καλή διάθεση η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς δεν άφησαν στιγμή από την προσοχή τους την κόρη τους.

“Ο Ηλίας είναι το μωρό μου και ο ήλιος μου. Ως Ταύρος που είναι γίνεται πολύ συγκεκριμένος και είναι από τους μόνους ανθρώπους στη ζωή μου που όταν λένε κάτι το εννοούν. Δεν είναι αερολόγος όπως πολλοί. Αυτό που λέει γίνεται επί τόπου και είναι συγκλονιστικό να το βλέπεις στην πράξη από έναν άνδρα. Ο Ηλίας είναι το διαμάντι μου και συγκινήθηκα πολύ όταν είδα αυτή την δήλωση που μου λες”, είπε η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star αναφέρθηκε στην εξής δήλωση του Ηλία Κρασσά: “Αν και είχα άλλες γυναίκες στη ζωή μου, από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου η Βίκυ είναι η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο για μένα”.

Read More

And More