Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Επίσημη έξοδος μετά τον ερχομό της κόρης τους!

Η Ζέτα Δούκα, δυο μήνες μετά τον ερχομό της μπέμπας της (γέννησε στις αρχές του Απρίλη) έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μάλιστα πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει και με μαγιό. Η ηθοποιός φαίνεται πως απολαμβάνει την μητρότητα και της πάει πολύ!

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή ηθοποιός είχε πάρει λίγα κιλά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Από την έξοδο από το μαιευτήριο έδειξε να επανέρχεται στα φυσιολογικά της (δες εδώ). Βλέπεις η καλή διατροφή και η συχνή γυμναστική την βοήθησαν να χάσει τα παραπάνω κιλά σε χρόνο dt.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Ζέτα χαμογελά και δηλώνει πως είναι στα καλύτερά της. Η μικρούλα, μπορεί να την ζόρισε λίγο -ο τοκετός κράτησε σχεδόν 24 ώρες- αλλά είναι το μεγαλύτερο δώρο που πήρε τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηαντωνάς.

Στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους απαθανατίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Το ζευγάρι διασκέδασε παρέα με φίλους στο club του Αγίου Κοσμά όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός personal trainer δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Ζέτας και καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησε να την χαιδεύει και να την προσέχει.

Read More

And More