Ζέτα Δούκα: Στο Ηρώδειο με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά [pics]

Η Ζέτα Δούκα γέμισε τις μπαταρίες της το καλοκαίρι και επέστρεψε δυναμικά για τη νέα σεζόν. Οι μέρες της φυσικά ήταν αφιερωμένες στην κόρη της, Θάλεια, που είναι και η πηγή της δύναμής της. Μαζί με τη μικρή και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά και η ανανεωμένη διάθεση της ηθοποιού είναι εμφανής. Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις τους στην Αθήνα, έχοντας πια μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας.

Οι δυο τους είδαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το ανέβασμα της Μήδειας με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου. Μέσα από τον κλασικό μύθο αλλά και μέσα από ένθετα στα στάσιμα του έργου κείμενα και ποιήματα της αρχαιοελληνικής γραμματείας, η παράσταση του Θεάτρου Τέχνης είχε σαν στόχο να μιλήσει για το ανεξήγητο του έρωτα.

Στους πρωταγωνιστές είναι και ο Γεράσιμος Γεννατάς με τον οποίο η Ζέτα Δούκα πόζαρε λίγο μετά το τέλος του έργου αφού έσπευσε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές. Στο έργο παίζουν ακόμα οι Χάρης Φραγκούλης, Μαριάννα Κάλμπαρη, Αλεξάνδρα Καζάζου, Σύρμω Κεκέ, Ιωάννα Μαυρέα, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Κωνσταντίνα Τάκαλου και Θεοδώρα Τζήμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και με την πρωταγωνίστρια, Μαρία Ναυπλιώτου ενώ της πρόσφερε και μία ανθοδέσμη.

Read More

And More