Ζέτα Μακρυπούλια: Στο θέατρο με την κολλητή της [pic]

Την πιο «ώριμη» και δημιουργική φάση στην καριέρα της, αλλά και στη ζωή της, περνά η Ζέτα Μακρυπούλια. Παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες, φροντίζει τακτικά να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους φίλους της στα social media. Την ίδια στιγμή, δείχνει να «διασκεδάζει» πλέον με τις κατά καιρούς φήμες που τη θέλουν να τραβά δρόμο… χωριστό από τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η όμορφη ηθοποιός, που την είδαμε φέτος και στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», του Λευτέρη Παπαπέτρου και της Αμαλίας Γιαννίκου στον ΑΝΤ1, αφήνει τα δημοσιεύματα στην άκρη και απολαμβάνει την καθημερινότητά της. Τo TLIFE τη συνάντησε σε πρόσφατη έξοδο στο θέατρο μαζί με την κολλητή της φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Οι δύο γυναίκες κάνουν πολλά χρόνια παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοινές δραστηριότητες. Αυτή τη φορά απόλαυσαν στο θέατρο Ακροπόλ το θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia που ολοκλήρωσε για φέτος τις παραστάσεις του. Μετά το τέλος του έργου έσπευσαν να συγχαρούν την πρωταγωνίστριά του, Δέσποινα Βανδή αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές.

Την ίδια μέρα βρέθηκαν στο θέατρο και ο Θέμης Γεωργαντάς με τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να βγάλει και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Read More

And More