Αθηνά Οικονομάκου: Τριήμερο με τον σύντροφό της στην Πράγα

Το ότι η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει τα ταξίδια το έχουμε διαπιστώσει. Ρίχνοντας απλά μια ματιά στα social media το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις είναι οι φωτογραφίες της από διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εντάξει, ίσως όχι το πρώτο αφού αυτό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός δεν παραλείπει να της συνοδεύει με γλυκά σχόλια για τον επιχειρηματία που φαίνεται πως της έχει κλέψει την καρδιά. Δεν είναι τυχαίο που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό του και που επέλεξε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να το περάσει στη Μύκονο όπου εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με μικρές όμως, κοινές φυσικά, αποδράσεις στη Σαντορίνη.

Η Αθήνα χρειάστηκε να βρεθεί και στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς στην οποία συμμετέχει και ήταν ο μόνος προορισμός εκτός Ελλάδας που βρέθηκε μόνη της. Ακολούθησε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με τον Φίλιππο και τώρα… Πράγα!

Το ζευγάρι βρέθηκε με την παρέα του για τριήμερο στην πανέμορφη πόλη της Τσεχίας και μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι λατρεύουν τα ταξίδια αλλά και τον χρόνο που περνούν μαζί. Σίγουρα, πολύ σύντομα θα τους δούμε σε κάποια νέα ταξιδιωτική περιπέτεια…

Προς το παρόν, ας πάρουμε μια γεύση από Πράγα…

Read More

And More