Δούκισσα Νομικού: Οι… τούρτες έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars δέχτηκε πολλές ευχές και δώρα από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα! Δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να της ευχηθούν μέσα από τα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες της. Η καλύτερη έκπληξη όμως ήρθε από τους συνεργάτες της που φρόντισαν να της ετοιμάσουν όχι μία αλλά, 5 τούρτες!

Οι 4 από αυτές ήταν από την ομάδα του χορευτικού show του ANT1 καθώς η μοναδική Δούκισσα πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της στα Κάπα studios κάνοντας πρόβες για το Dancing. Οι τούρτες είχαν επάνω στέμματα και disco μπάλες.


Μία ακόμα ξεχωριστή όμως τούρτα έκπληξη ετοίμασαν για εκείνη και οι συνεργάτες της στην εταιρεία management και επικοινωνίας με την οποία συνεργάζεται. Πρόκειται για μία τούρτα σε σχήμα παγωτό χωνάκι που ταιριάζει απόλυτα στη Δούκισσα. Όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι λατρεύει τα παγωτά!


Η τούρτα έγραφε επάνω: ”Happy & Sweet Birthday To the One & Only DUTCHESS” . Μπορείς να μαντέψεις τη χαρά της!


Και τελειωμό δεν έχουν οι τούρτες αφού ακολούθησε και μία στο σπίτι από τους δικούς της. Αυτήν όμως την ”μοιράστηκε” με τον αδερφό της Νικήτα που γιόρταζε πριν από λίγες μέρες!

Χρόνια πολλά κι από εμάς Δουκισσάκι!

Read More

And More