Στέλιος Χανταμπάκης – Γιώργος Μανίκας: Oικογενειακό play date στη Γλυφάδα!

Η φιλία του Γιώργου Μανίκα και του Στέλιου Χανταμπάκη αντέχει στον χρόνο. Μάλιστα οι δυο τους έχουν “μεταδώσει” την αδερφική φιλία τους και στην επόμενη γενιά αφού και οι γιοι τους Άγγελος Ιωάννης και Μανώλης αντίστοιχα είναι επίσης κολλητοί. Πολύ καλές φίλες είναι και οι σύζυγοι των δύο παρουσιαστών.

Οι δύο οικογένειες είναι αχώριστες. Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μανίκας και η σύζυγός του Έλλη Γελεβεσάκη έχουν ταξιδέψει μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη στη Ρώμη ενώ όλοι μαζί -και με τα παιδιά τους φυσικά- βρέθηκαν και στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουν στον Μαραθώνιο της πόλης.

Ωστόσο οι έξι τους δεν συναντιούνται μόνο σε ειδικές περιστάσεις όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Τα δύο ζευγάρια και τα σχεδόν συνομήλικα παιδιά τους μοιράζονται και στιγμές της καθημερινότητας και ιδιαίτερα τις βόλτες τους στον ελευθερό τους χρόνο. Στην πιο πρόσφατη εξόρμησή τους στην Γλυφάδα, τους εντόπισε το TLIFE.


Έλλη Γελεβεσάκη – Γιώργος Μανίκας – Άγγελος Ιωάννης


Όλγα Πηλιάκη – Μανώλης – Στέλιος Χανταμπάκης

Χωρίς παιδικά καρότσια, αφού τόσο ο Άγγελος Ιωάννης όσο και ο Μανώλης περπατούν πια αρκετά καλά, και με τις συζύγους τους στο πλευρό τους, οι δύο παρουσιαστές χάρηκαν την βόλτα τους και τα παιχνίδια με τους πρωταγωνιστές της ζωής τους τους γιους τους!

Read More

And More