Μ. Χατζηγιάννης – Ζ. Μακρυπούλια: Το ερωτικό καταφύγιο που ετοιμάζουν στην Πάρο!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πριν από λίγο καιρό, έκανε ένα ταξίδι δώρο στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο και συνδύασε χαλάρωση και υποχρεώσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση του νέου τους ερωτικού καταφυγίου.

Η ανέγερση των δύο πολυτελών κατοικιών που χτίζουν στο νησί, σύμφωνα με την εφημερίδα “RealLife”, ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς. Ο Μιχάλης και η Ζέτα, όπως όλα δείχνουν θα περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη νέα τους φωλιά!

Το οικόπεδο που χτίζονται οι δύο μεζονέτες του ζευγαριού αποκτήθηκε πέρυσι και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα, στον Αμπελά. Οι υπό κατασκευή κατοικίες βρίσκονται σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω σε λόφο, μόλις 200 μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς! Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός επισκέφτηκαν και δεύτερη φορά το νησί για να επιβλέψουν τις εργασίες και το νέο απόκτημα της Ζέτας που προορίζεται για gelateria. Αυτό βέβαια, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα αργήσει αφού δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες.

Ο Μιχάλης λατρεύει την Πάρο και έχει ήδη δύο σπίτια στην περιοχή Κολυμπήθρες. Σε ένα από αυτά έμειναν όταν επισκέφτηκαν το νησί. Αυτός είναι και ο λόγςο που επενδύει τα χρήματά του εκεί και μάλιστα φήμες τον θέλουν να ανοίγει τα επόμενα χρόναι μια μεγάλη τουριστική επιχείρηση.

Read More

And More