Χ. Αλεξανιάν: Σέξι εμφάνιση με μαγιό!

Στον αγαπημένο της προορισμό τη Ρόδο βρέθηκε, για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι, η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η όμορφη ηθοποιός απόλαυσε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μπάνια της στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμεινε.

/

/

/

Εκεί, μάλιστα, η Χριστίνα δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλλισσόβα και του μαέστρου Νίκου Λαβράνου για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Άγγελο Μπούρα τον φετινό χειμώνα στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» στην παράσταση «Ο Αλέκος βγήκε από τον παράδεισο».

/

/

Η παράσταση αφορά στη ζωή και στα τραγούδια του Αλέκου Σακελλάριου, με αφορμή, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του. Ο ρόλος για την ηθοποιό ήταν έκπληξη, αφού για πρώτη φορά οι θαυμαστές της θα την απολαύσουν και στο τραγούδι.

/

/

Η ηθοποιός ξέχασε τις βόλτες στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης και το έριξε αμέσως στο διάβασμα. Παρόλα αυτά δεν αντιστάθηκε στο spa του ξενοδοχείου αλλά και στο υπέροχο φαγητό του εστιατορίου του. Σε ένα από τα γεύματά της την συνόδευσαν η αγαπημένη της φίλη και δημοσιογράφος Ρούλα Σουλούνια αλλά και ο γνωστός DJ Argi.

/

/

Μετά τις ημέρες χαλάρωσης επέστρεψε στην Αθήνα αφού σύντομα θα ξεκινήσει τις πρόβες της…

Read More

And More