Amal Alamuddin: Πέντε λόγοι για να αγαπάμε (περισσότερο) την κύρια Clooney!

H Amal Alamuddin μπήκε στη ζωή μας όταν έγινε το κορίτσι του George Clooney. Από όλες τις πρώην του γοητευτικού ηθοποιού, η γνωστή δικηγόρος ήταν η μόνη που δεν μας ενόχλησε (και τόσο πολύ) είναι δίπλα του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες της πρώην του George

Με αφορμή λοιπόν τα 37α γενέθλια της κυρίας Clooney που είναι σήμερα συγκεντρώσαμε τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε και να την θαυμάζουμε.

1. Η πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρας μας μαζί με τους συνεργάτες της από το δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου Doughty Street Chambers και η δήλωσή της ότι είναι “δίκαιο το αίτημα για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα” είναι σίγουρα λόγος για να την εκτιμήσουμε. Η Amal μάλιστα εντυπωσιάστηκε από την φιλοξενία και την υποδοχή της στην Αθήνα που θα επιστρέψει το καλοκαίρι, για διακοπες στα ελληνικά νησιά. Το γεγονός ότι θα φέρει μαζί της και τον George Clooney αυτή τη φορά ενισχύει την συμπάθειά μας στο πρόσωπό της.

2. Η μόρφωση και η καριέρα της είναι άξια θαυμασμού. Το πλούσιο βιογραφικό της, η επιτυχημένη πορεία της και η δυναμικότητά της είναι πράγματα που την κάνουν πρότυπο για το γυναικείο φύλο. Την θαυμάσαμε όταν έδωσε πρόσφατα μία αποστομωτική απάντησε σε δημοσιογράφο (δες εδώ) και χαμογελάσαμε πλατιά όταν γνωστό site έγραψε για το γάμο της: “Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος παντρεύτηκε ένα ηθοποιό!”

3. Εκείνη, παρά την επιτυχημένη πορεία της και τα φώτα που έχουν πέσει πάνω της, παραμένει παραδοσιακή γυναίκα. Μετά το γάμο της αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της από Alamuddin σε Clooney. Δείχνοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο πόσο σέβεται τον σύζυγό της. (δες εδώ περισσότερα)

4. Δεν θέλησε στιγμή να τραβήξει επάνω της την προσοχή των media και συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της με αφοσίωση. Δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν ποζάρει σε περιοδικά και και παρόλο που η προσωπική της ζωή ενδιαφέρει τα media εκείνη επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους και να είναι το ίδιο προσγειωμένη.

5. Φυσικά, στα πράγματα που αγαπάμε σε εκείνη είναι και το άψογο στυλ της, που πολλές από εμάς θα ήθελαν να αντιγράψουν. Δες παρακάτω μερικές από τις πιο κομψές της εμφανίσεις.

Read More

And More