Angelina Jolie: Μαζί με το γιο της Maddox στο αεροδρόμιο JFK!

H Angelina Jolie έκανε γνωστά τα συναισθήματά της για τα δεινά των προσφύγων από τη Συρία στη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, την Παρασκευή. Μια ημέρα αργότερα, η 39χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με το μεγαλύτερο παιδί της, Maddox στο αεροδρόμιο για να πάρουν μαζί μια πτήση για τη Νέα Υόρκη.

Η Αngelina κράτησε διακριτική την παρουσια της με ένα απλό μαύρο τοπ, μαύρο σακάκι, μαύρο skinny jeans και παπούτσια, ενώ ο 13χρονος Maddox, φορούσε ένα μαύρο T-shirt της μπάντας deathcore Whitechapel, με ένα μπεζ παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αngelina παρακάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις, να βοηθήσoυν τα εκατομμύρια των προσφύγων και επέκρινε έντονα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη στάση του απέναντι στο θέμα της Συρίας.

Eνημέρωσε το Συμβούλιο ως ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα θέματα προσφύγων. “Δεν μπορούμε να βλέπουμε τη Συρία, και το κακό που έχει προκύψει από τις στάχτες της αναποφασιστικότητας, και πιστεύω ότι αυτό δεν είναι το χαμηλότερο σημείο στην αδυναμία του κόσμου να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τους αθώους”, είπε στον ΟΗΕ.

Read More

And More