Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Πρωτοχρονιά στα Τρίκαλα!

Αχώριστοι είναι από το καλοκαίρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα! Το ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα σχεδόν σαν παντρεμένο και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε τρυφερά ενσταντανέ σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα. Η συγκατοίκηση φαίνεται τους έφερε ακόμα πιο κοντά!

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην περάσουν και τις γιορτές μαζί! Τα πρώτα κοινά Χριστούγεννα τα πέρασαν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο την Πρωτοχρονιά αποφάσισαν να την περάσουν στα Τρίκαλα. Μπορεί το σαββατοκύριακο να τους είδαμε να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης και ο Γιώργος Μαζωνάκης, όμως η Δευτέρα τους βρήκε στον Μύλο των Ξωτικών.

Ο Γρηγόρης αγαπάει πολύ την επαρχία και στα τόσα χρόνια πορείας το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές οπότε δεν μας προκαλεί εντύπωση που αποφάσισε να αλλάξει την χρονιά στα Τρίκαλα. Φυσικά, η Κατερίνα δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του παρουσιαστή κι εκείνος είναι ιδιαίτερα τρυφερός και διαχυτικός μαζί της!

Δες το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στην πρόσφατη έξοδό τους στην Αθήνα!

Read More

And More