Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Γιορτινό ξεφάντωμα στον Κ. Αργυρό! Φωτογραφίες

Παραμονή Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα και την παρέα τους διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Posidonio. Άφησαν για λίγο το γιο τους μόνο του στο σπίτι και ξεφάντωσαν!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε τον Γρηγόρη και αντάλλαξαν ευχές. Ο παρουσιαστής σε μεγάλα κέφια έρρανε με λουλούδια τον Κωνσταντίνο Αργυρό και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Ο νεαρός τραγουδιστής ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει δίνοντας κάθε βραδιά τον καλύτερο εαυτό του. Με τις ερμηνείες του διασκέδασαν την βραδιά των Χριστουγέννων οι ηθοποιοί Μιχάλης Ιατρόπουλος και Ρένος Χαραλαμπίδης. Οι τελευταίοι, επισκέφθηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Αντώνης Φώτσης ο οποίος είχε φιλική κουβέντα με τον Κωνσταντίνο.

Οι νύχτες στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους: Ελένη Χατζίδου, Πάρι, Πωλίνα Χριστοδούλου και Kings είναι μοναδικές και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα γιορτινά ξεφαντώματα.

Read More

And More