Ben Affleck: Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!

Ένα μικρό χρονικό διάστημα έχει περάσει από την μαγική βραδιά των Χρυσών Σαφαιρών όπου ο Ben Affleck σάρωσε τα βραβεία και θα περίμενε κανείς πως η αναγνώριση και η επιτυχία θα άλλαζε λίγο τις ισορροπίες.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben2.jpg

Ωστόσο, όπως είπε και ο ηθοποιός όταν παρέλαβε ένα από τα βραβεία, η οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία στη ζωή του είναι βασικό στοιχείο και δεν μπορεί με τίποτα να παραμελίσει τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του Jennifer Garner.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben3.jpg

Ο φωτογραφικός φακός το αποδεικνύει κάθε φορά! Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Ben προσπαθεί να προστατέψει από την βροχή τον μικρό του γιό.

Χωρίς να κάνει πολύ ώρα μπήκε στο αμάξι ενώ την ίδια ώρα η Jennifer πήγε στο σχολείο τα κορίτσια κι αργότερα τις πήγε στο μάθημα καράτε.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben5.jpg

Μια πολύ ενωμένη οικογένεια με τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Ο Ben, όπως έχει δηλώσει η σύζυγός του, είναι πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά τρελένονται να παίζουν μαζί του.

Δες στο παρακάτω βίντεο τι έλεγε η ηθοποιός, λίγους μήνες νωρίτερα, για την ζωή της με τα παιδιά αλλά και για τον Ben Affleck που παίζει Tea Party με τις κόρες του.

Read More

And More