Οι celebrities κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους! Φωτογραφίες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η σκέψη όλων μας επικεντρώνεται στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παρόλο που τα οικονομικά μας είναι περιορισμένα, όλοι θέλουμε να πάρουμε δώρα στους δικούς μας ή έστω να κάνουν μία βόλτα στα μαγαζιά που ήδη έχουν αρχίσει να φοράνε τα γιορτινά τους.

Οι αγαπημένοι σου celebrities σκέφτηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η αφορμή για αυτή την εξόρμησή τους και τις αγορές τους ήταν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Εκμεταλεύτηκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους στο εμπορικό και να κάνουν τα ψώνια τους, αγοράζοντας πράγματα για τους ίδιους αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. To TLIFE τους ακολούθησε κατά την διάρκεια των αγορών τους!

Ιδιαίτερη προτίμηση στα ρούχα έδειξε η Κατερίνα Παπουτσάκη που είχε την βοήθεια της φίλης της Τζένης Μπότση. Οι δύο γυναίκες δοκίμασαν μπλούζες, παντελόνια και παπούτσια για να αποφασίσουν ποιο τους ταιριάζει καλύτερα.

Ο Αλάξανδρος Μπουρδούμης, ντυμένος με ιδιαίτερο στυλ, πέρασε αρκετή ώρα χαζεύοντας βιβλία αλλά και στα καταστήματα με είδη δώρων.

Τα ψώνια τους στο εμπορικό έκαναν και η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο καλοί φίλοι απόλαυσαν παράλληλα και την βόλτα τους στο στολισμένο χριστουγεννιάτικα εμπορικό. Η Βίκυ βέβαια έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ εμφάνισή της!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε και τον Μέμο Μπεγνή που έφτασε στο Μαρούσι με την μηχανή του για να προλάβει την εκδήλωση που είχε στηθεί για το Χαμόγελο του παιδιού.

Read More

And More