Δέσποινα Καμπούρη: Το πρώτο καλοκαίρι ως παντρεμένη!

Ο γάμος της ήταν παραμυθένιος! Η Δέσποινα Καμπούρη έζησε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής της έχοντας μάλιστα δίπλα της όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων και το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει να είναι ξεχωριστό.

Οι πρώτες διακοπές με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη ξεκίνησαν λίγο μετά τον ονειρεμένο γάμο τους στην Κύθνο. Στο νησί αυτό άλλωστε πηγαίνουν οι δυο τους πολύ συχνά γιατί το αγαπάμε ιδιαίτερα και αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξαν να γίνει εκεί το μυστήριο.

Η Δέσποινα επιστρέφοντας στην Αθήνα κράτησε την ρομαντική διάθεση και την χαρά των στιγμή που πέρασε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί. Μιλώντας πρόσφατα στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα εκμυστηρεύτηκε ότι συγκινήθηκε πολύ.

Ήταν άλλωστε πολύ ιδιαίτερο το γεγονός ότι παρανυφάκι ήταν η κόρη τους Έλενα. Η μικρή Ποκαχόντας, όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια να την αποκαλεί, μπορεί να μην κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη αλλά χάρηκε πολύ το πάρτι που ακολούθησε.

Η Δέσποινα μοιράστηκε κάποιες από τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram ενώ παράλληλα μπήκε δυναμικά στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της που είναι πολλές…

Δες όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα για τον γάμο της!

Read More

And More