Δ. Βανδή: Έκανε την ανατροπή! Διασκέδασε στην Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 9 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα συναντούσε η Δέσποινα Βανδή την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια θα παρακολουθούσε μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του The Voice το μοναδικό show που ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες στο Pantheon. Φυσικά, ο καταλυτικός παράγοντας για την συνάντηση «κορυφής» στο «Ένα ή Κανένα» είναι ο Αντώνης Ρέμος.

/

Η Δέσποινα δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του συνάδελφου της να βρεθεί στην μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει με την Άννα Βίσση καθώς όπως έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές, παρά τα όσα γράφονται, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Άννα.

Μόνο που αυτή η συνάντηση ήρθε τελικά νωρίτερα! Η coach του The Voice έκανε την «ανατροπή» και διασκέδασε χθες βράδυ με το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών. Πρόκειται για την δεύτερη συνάντηση, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, των δύο star. Η πρώτη ήταν λίγα χρόνια πριν, το 2009 συγκεκριμένα, στα Mad Awards.

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν το 1997 όταν τα περιοδικά παρουσίαζαν ως διάδοχο της Άννας Βίσση τη Δέσποινα Βανδή. Δεν άργησε να γίνει το αγαπημένο gossip η κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες!

/

Λάδι στη φωτιά έριξαν οι δηλώσεις και των δύο πλευρών. Η Δέσποινα είχε δηλώσει την ίδια χρονιά πως «η Άννα έχει μια καριέρα 30 χρόνων στο τραγούδι και εγώ δεν είμαι καν τριάντα χρονών». Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Καρβέλας είχε δηλώσει πως η «Δέσποινα είναι η καλύτερη μίμος της Άννας».

/

Οι φανατικοί θαυμαστές και των δύο άνοιξαν πόλεμο ανάμεσά τους και συντήρησαν την «κόντρα» όλα αυτά τα χρόνια. Οι «Βανδικοί» και οι «Βισσικοί». Όποιος άκουγε Δέσποινα «απαγορευόταν» να ακούει Άννα και το αντίθετο.

Ήταν όμως και κάτι σαν κοινό μυστικό αφού σε όποια εκδήλωση ή μουσικά βραβεία βρισκόταν η μία σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει την άλλη. Αυτό μέχρι το 2009 όπου εμφανίστηκαν μαζί και για πρώτη φορά μίλησαν face to face.

Η αιώνια «κόντρα» ξέφτισε λίγο με τα χρόνια και περιορίστηκε στον «πόλεμο» σχολίων των φανατικών θαυμαστών τους στα social media. Τα αίματα πήγαν να ανάψουν και πάλι λίγο πριν ξεκινήσει το talent show του ΑΝΤ1 με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών. Κάτι που διαψεύστηκε όμως γρήγορα από το κανάλι. Αυτό που της έφερε όμως κοντά ήταν όντως το The Voice…

Στην παρέα της Δέσποινας στο Pantheon ήταν και ο καλός της φίλος και επιχειρηματίας, Ηλίας Κοκοτός ο οποίος μάλιστα ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

/

Τα social media ασφαλώς πήραν φωτιά από τους θαυμαστές των δύο τραγουδιστριών!

Read More

And More