Διάσημες μαμάδες στο θέατρο με τα παιδιά τους! Φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Κυριακής το θέατρο Παλλάς γέμισε με διάσημες μαμάδες και τα παιδιά τους. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την πρεμιέρα της παράστασης Scooby Doo και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο τους. Το TLIFE ήταν εκεί!

Ανάμεσα στις διάσημες μαμάδες συναντήσαμε την Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της Μάξιμο, την Μαριέττα Χρουσαλά με την μικρή Μαργκώ τις οποίες συνόδευσε ο Λέων Πατίτσας και πολλές ακόμα.


Η Έλλη Κοκκίνου πήγε στο θέατρο με τον γιο της Αλέξανδρο


Η Δέσποινα Καμπούρη με την μικρή Έλενα


Η Μαρία Κορινθίου και η μικρή Ισμήνη δεν χάνουν καμία παράσταση


Συνοδευόμενη από τον μεγάλο της γιο πήγε στο θέατρο η Σίσσυ Χρηστίδου


Η Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της Σάρα


Η Μαργαρίτσα Δρούτσα με την κόρη της και τον σύζυγό της


Η Έλσα Τόλη και η Κατερίνα Κανονίδου με τα παιδιά τους

Λίγα λόγια για το έργο
Το Θέατρο Παλλάς, από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει την παράσταση «Scooby-Doo και το μυστήριο της πυραμίδας». Το απόλυτο μουσικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους με τις ατελείωτες σκηνές δράσης και περιπέτειας. Το ξεκαρδιστικά κωμικό σενάριο, η διάσημη μουσική και τα ειδικά εφέ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της παράστασης που θα κάνουν όλη την οικογένεια να διασκεδάσει σε αυτό το απολαυστικό επεισόδιο επί σκηνής.

Η υπόθεση της παράστασης αποτελεί συνώνυμο της δράσης και την περιπέτειας, όπως μόνο η παρέα του Scooby Doo ξέρει να ζει! Ο Scooby-Doo, ο Shaggy, ο Fred, η Velma και η Daphne φτάνουν στην Αίγυπτο όπου θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο της Πυραμίδας του Φαραώ Χατσεπσούτ. Σας φαίνεται εύκολο; Όχι και τόσο… καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μυστήριες μούμιες και τον θυμό του Φαραώ που θα μετατρέψει σε πέτρα όποιον τολμήσει να πλησιάσει την πυραμίδα!

Read More

And More