Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Η συνάντηση… με τον σωσία του Richard Gere στη Μύκονο! Βίντεο

Πριν λίγες μέρες απολάμβανε τα νερά της Σικελίας παρέα με την 32χρονη σύντροφό του και τώρα ο Richard Gere βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο; Η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι στη χώρα μας δεν άργησε να κυκλοφορήσει…

Ο 65χρονος ηθοποιός όμως, παρόλο που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και κάνει διακοπές τα τελευταία χρόνια στην Πάτμο, δεν άφησε την Ισπανίδα Alejandra Silva για να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων. Ήρθε όμως ο… σωσίας του!


Ο Richard σε δημόσια εμφάνισή του πριν δύο εβδομάδες στο Θηβέτ

Ένας άνθρωπος που μοιάζει απίστευτα στον χολιγουντιανό σταρ κατάφερε να αναστατώσει τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού!

#mykonos #summer#richard #gere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Richard Horn (@richardhorn) στις


Κατέφθασε στο νησί με αεροπλάνο της γραμμής. Στο αεροδρόμιο συνάντησε την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά που έφτανα την ίδια ώρα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη ζητήσουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Πόζαρε χαμογελαστός με τους δύο τραγουδιστές και την παρέα τους και φυσικά η φωτογραφία δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να πιστεύουν ότι είναι όντως ο διάσημος ηθοποιός.

Την άφιξη του σωσία στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κατέγραψε και η κάμερα του Mykonos Live Tv, ενώ κανένας από τους paparazzi δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι απαθανάτισε τον ηθοποιό σε κάποια γωνιά του νησιού.

Άλλωστε, θα μπορούσε ένας τόσο μεγάλος σταρ να φτάσει στο κυκλαδίτικο νησί σαν απλός τουρίστας;

Read More

And More