Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επίσημη έξοδος στο Ηρώδειο!

Το πρόγραμμα της Έλενας Παπαρίζου είναι φορτωμένο αυτό το διάστημα καθώς εκτός από τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Ανδρέα Καψάλη έχει και την προώθηση του νέου της δίσκου που συμπεριλαμβάνει ταξίδια στη Σουηδία και γυρίσματα για video clip. Ωστόσο, η τραγουδίστρια πάντα βρίσκει χρόνο για τους αγαπημένους της ανθρώπους και δεν θα μπορούσε να λείπει την Δευτέρα το βράδυ από την εμφάνιση της Νάνας Μούσχουρη στο Ηρώδειο.

Η Έλενα, συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, απόλαυσε την μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα στην πρώτη της συναυλία, μετά από πέντε χρόνια, στο αρχαιότερο θέατρο της Αθήνας. Δίπλα στο ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος της τραγουδίστριας, Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento.

Όλοι μαζί, στο τέλος της βραδιάς, έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην σπουδαία καλλιτέχνιδα που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στο εξωτερικό.


Από τη πλευρό της Νάνας Μούσχουρη δεν έλειπε και ο σύζυγος και παραγωγός της , Andre Chapelle

Η συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ήταν στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της Νάνας Μούσχουρη με τίτλο «Happy Birthday Tour» που ξεκίνησε το 2013.

Περιλαμβάνει 37 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, που συνθέτουν έναν τεράστιο συναυλιακό χάρτη, που έχει τον ποιητικό λόγο του Νίκου Γκάτσου, ως σημείο αφετηρίας αλλά και τερματισμού.

Αφορμή είναι τα γενέθλιά της, εξ ου και ο τίτλος της περιοδείας, και η επιθυμία της να τα γιορτάσει εδώ όπου ξεκίνησαν όλα.

Η Νάνα Μούσχουρη τραγούδησε με την κόρη της Λενού και την πλαισίωσαν διεθνώς καταξιωμένοι μουσικοί, ο Lucien Di Napoli στο πιάνο και τα φωνητικά. Ο Yannick Deborne ήταν στη κιθάρα και τα φωνητικά, ο Philippe Pregno στα κρουστά, το φλάουτο και το σαξόφωνο, ο Jean Philippe Roux στο μπάσο και ο Θωμάς Κωνσταντίνου στην κιθάρα και το μπουζούκι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συναυλία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά του της Ελπίδας και φυσικά το παρών έδωσε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Η Νάνα Μούσχουρη στηρίζει από την πρώτη στιγμή το έργο της Ελπίδας και με τη φωνή της θέλει να συμβάλει στην εκστρατεία του συλλόγου Όραμα Ελπίδας και στην ενίσχυση της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Read More

And More