Ευγενία Μανωλίδου: Η ανανέωση της σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και οι οικογενειακές αποδράσεις!

Στην πιο όμορφη φάση του γάμου τους είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου. Το ζευγάρι έχει αναθερμάνει τη σχέση του με μικρές αποδράσεις και στις τελευταίες τους δημόσιες εμφανίσεις τους βλέπουμε ιδιαίτερα τρυφερούς και διαχυτικούς.

Ο ερχομός του γιου τους φαίνεται πως τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Η γνωστή μαέστρος δεν διστάζει αν μοιραστεί τρυφερά στιγμιότυπα ακόμα και στον λογαριασμό της στο instagram.


Φυσικά, στις συνεντεύξεις τους και οι δύο μιλούν με λόγια αγάπης. Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν και οι εικόνες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην πρόσφατη εξόρμησή τους στις Κυκλάδες μαζί με το γιο τους Περσέα.

Οι τρεις τους ταξίδεψαν στη Μύκονο όπου διέμειναν σε ξενοδοχείο στον Ορνό, ιδιοκτησίας του συντρόφου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι συμμετείχε σε δραστηριότητες που οργανώνει το ξενοδοχείο όπως οι ημερήσιες εκδρομές στην Δήλο με σκάφος. Λάτρεις και οι δύο της αρχαίας ελληνικής ιστορίας ο Άδωνις και η Ευγενία δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν τον σημαντικό αυτό τόπο λατρείας των Αρχαίων Ελλήνων.

Ο πολιτικός και η σύζυγός του είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μακριά από τις καθημερινές και αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις απολαμβάνοντας παράλληλα όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Παράλληλα, η Ευγενία είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί στην αγαπημένη της yoga αφού φροντίζει να διατηρεί τις αναλογίες της και να απελευθερωθεί εντελώς από τα κιλά που πήρε από την τελευταία εγκυμοσύνη της!

Read More

And More