Ευγενία Νιάρχου: Όλα όσα έκανε η χρυσή κληρονόμος στις διακοπές της στην Ελλάδα!

Στο νησί των Ανέμων βρέθηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι η Ευγενία Νιάρχου. Η χρυσή κληρονόμος, που μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο, επιλέγει κάθε χρόνο τα ελληνικά νησιά -για να κάνει αποδράσεις με τον σύντροφό της Χρήστο Οικονόμου. Στη Μύκονο όμως αυτή τη φορά έκανε και επαγγελματικά ξεκινήματα!


Ευγενία Νιάρχου, Jessica Hart, Χρήστος Οικονόμου

Η Ευγενία πραγματοποίησε τα εγκαίνια του οίκου κοσμημάτων της στο νησί πλαισιωμένη από συγγενείς, αγαπημένους φίλους και σπουδαία ονόματα της ευρωπαϊκής εφοπλιστικής και επιχειρηματικής αριστοκρατίας.


Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αδερφός της Σταύρος Νιάρχος με την σύντροφό του Jessica Hart (που έκαναν επίσης διακοπες στο κυκλαδίιτικο νησί) αλλά και ο άλλος τους αδερφός Τεό Νιάρχος. Είχαν την ευκαιρία να κάνουν reunion και να περάσουν λίγο χρόνο όλοι μαζί!

Πέρα όμως από δουλειά, αυτές οι μέρες είχαν και πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς για την Ευγενία που δεν παρέλειψε να χαρεί τα καταγάλανα νερά και τις κοσμοπολίτικες παραλίες. Φυσικά, σε κάθε της εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της!

Η ίδια υποστηρίξε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιδοικό Glow ότι κληρονόμησε την αγάπη της για το στυλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness.

“Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη, που αγαπάει την τρέλα των 90’s και τα χρώματα”,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More